Vrachtwagens + Bussen

Bandenspanningscontrole voor bedrijfswagens biedt niet alleen voor de ondernemer belangrijke voordelen: De bewezen verlaging van het brandstofverbruik met ca. 5% en de tot 40% verminderde bandenslijtage ontzien ons milieu en de wegen.

Truck TPMS RS232 101011.jpg

Nieuw: De Truck TPMS die wij aanbieden voldoen aan de de minimis criteria en komen in aanmerking als voertuiggerelateerde maatregel – extra verplichte veiligheidsuitrusting.
Voor de ondernemer is de investering in het systeem al na enkele maanden terugverdiend. En dan wordt de investering meteen een duidelijk concurrentievoordeel: lagere kosten per tonkilometer zijn direct merkbaar in het bedrijfsresultaat en geven meer lucht in de huidige enorme concurrentiedruk.
En met de De-Minimis-actie is het voordeel bijna onmiddellijk merkbaar – handel nu! De financiering voor het lopende jaar moet voor 30 april binnen zijn. worden aangevraagd.

Extra veiligheid, geen storingen en vertragingen meer – dit kan direct worden geïmplementeerd met de kosteneffectieve en eenvoudig te installeren oplossing van TireMoni.

Toon verantwoordelijkheidsgevoel voor de samenleving, voor uw bedrijf, voor uw medewerkers en daag ons uit:
Vul het onderstaande contactformulier in en vraag uw individuele besparingspotentieelanalyse aan. (Voorbeeld berekening: klik hier!)
We garanderen dat we uw informatie vertrouwelijk zullen behandelen en niet zullen gebruiken voor andere reclamedoeleinden. U ontvangt de analyse gratis en zonder verdere verplichtingen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.


(notice to spammers: this is not an autoresponse form – any spam will be deleted and you will not see any email address.)

Hoe lang wil je het je nog veroorloven om elk jaar gewoon hard geld op straat te laten staan?

En hier vindt u de juiste Truck TireMoni systemen in onze online shop.

 

 

Je bent dealer of wederverkoper en kent de weg in de bedrijfswagenbranche?

Stuur ons uw aanvraag via ons contactformulier en stuur ons uw bedrijfsvergunning of uittreksel uit het handelsregister per fax of e-mail.

Vind de juiste TireMoni in de winkel

voor uw Vrachtwagen of Bussen