Caravans + Aanhangers

Een TireMoni bandenspanningscontrolesysteem voor auto’s en aanhangers betaalt zich op vele manieren snel terug:

  • Een juiste bandenspanning vermindert het brandstofverbruik. Gemiddeld rond de 5% – zeggen de bandenfabrikanten. Dat klinkt niet als veel, stel je voor dat je in de toekomst voor 1,34 tankt in plaats van 1,40 – dat is toch mooi? En met gemiddeld 10.000 km per jaar en een verbruik van 7 l/100 km bespaar je 50 euro; Jaar voor jaar. Rijdt u meer dan 10.000 km? En is je verbruik hoger? Met 40.000 km en een verbruik van 8 liter bespaar je 225 euro en is de afschrijvingsperiode voor je investering in TireMoni net geen 9 maanden.
  • Tegelijkertijd krijgt u meer bandenkilometers. Studies van Bridgestone en Goodyear laten waarden zien van bijna 10% – gemiddeld voor alle automobilisten. Reken je met bandenkosten van 120 euro per jaar (elke 3-4 jaar een nieuwe set banden) dan heb je nog eens 25 euro bespaard.
    Milieubescherming: 5% minder CO2 en 10% minder bandenslijtage zijn niet zo veel voor het individu, maar in totaal met bijna 50 miljoen voertuigen op de weg is het effect duidelijk merkbaar.
  • Veiligheid: Optimaal onderhouden banden (= permanent gecontroleerde bandenspanning) bieden optimale handling, optimale prestaties en optimale veiligheid. Daarnaast dienen bandenspanningscontrolesystemen (die de drukwaarden daadwerkelijk weergeven) als vroegtijdig waarschuwingssysteem bij bandenproblemen. Dit geeft je tot 30 minuten extra reactietijd als er iets onverwachts gebeurt.
  • Informatie: U weet bijna alles over uw auto: accuspanning, brandstofpeil, olietemperatuur, buitentemperatuur, koelwatertemperatuur, enz … U weet alleen niets van de banden, die het hele gewicht dragen en die de enige contactvlakken zijn met de weg – TireMoni geeft ze informatie. Dat stelt je gerust.
  • En voor de trailerchauffeurs: alleen met een bandenspanningscontrolesysteem heb je de kans om vroeg genoeg te merken of er iets mis is met de banden.

Bezoek nu de TireMoni online shop en vind de verschillende TireMoni modellen die geschikt zijn voor auto’s en aanhangers.
Let ook op onze pakketaanbiedingen: De TireMoni bandenspanningsmeter en de PREMIUM-SEAL pechset zijn een win-win combinatie voor uw veiligheid.

Vind de juiste TireMoni in de winkel

voor uw caravan of aanhanger